Hwa-Rang International Takwon-do Federation
ENGLISH VERSION (anglická verze stránek) Dnes je čtvrtek, 28. března 2024
nepřihlášený uživatel — registrace
MENU
WEB
Poslední aktualizace:
07. 09. 2022   10:46

Taekwon-do ITF

 
  SONKAL OPEN 2016 10. 06. 2016  

SONKAL OPEN 2016

Jako každý rok, tak i letos jsme se zúčastnili závodů SONKAL OPEN na ZŠ Petřiny jih. Závody proběhly 28. 5. 2016 a to za velmi slušného obsazení jak soutěžících, tak rozhodčích.

Na závody přijelo 22 škol, z čehož jedna byla ze Slovenska. Sešlo se 195 závodníků, a jelikož byly umožněny dvojité starty ve vyšších věkových kategoriích, počet soutěžících tak v jednotlivých disciplínách velice vzrostl.

Závodilo se v technických sestavách a sportovním boji v kategorii žáků, juniorů a seniorů.

Naší školu reprezentovalo 11 soutěžících:

Za žáky/ně – Cholenská Anna, Vedrová Eliška, Salátek Petr, Hak Lukáš, Fišer Tomáš, Havlíčková Tereza, Havlíčková Veronika, Franek Antonín, Hak Ladislav a Jerhot Adam.

Za juniory/rky – Anna Marie Jabčanková a Jan Belovický.

Závodilo se způsobem každý s každým, a tak byla každá medaile hodně zasloužená. V případě velkého počtu soutěžících v jedné kategorii, bylo vytvořeno více skupin a vítězové skupin postoupili do finálových zápasů.

Ne všem se start ve svých kategoriích podařil, přes to se některým našim bojovníkům medaile na krku houpala.

Nejprve si v žákovské kategorii sestav vybojovali medaile: Cholenská Anna 3. místo zelené pásky, Havlíčková Veronika 3. místo modré pásky a benjamínek Franek Antonín 3. místo žluté pásky.

Následně v juniorské kategorii sestav: Vedrová Eliška 2. místo modré pásky a Jan Belovický, který nejprve zvítězil ve své juniorské kategorii modrých pásků a v zápětí si došel ještě pro stříbro mezi seniory opět modré pásky.

Na závěr soutěžního dne se rozjely sportovní boje. V této disciplíně jsme tentokrát přijeli s úplnými začátečníky. Jejich odhodlání bylo úžasné, ale bohužel prozatímní nezkušenost byla zřejmá. Musím, ale s velkou radostí dodat, že i tak jsme si nějakou tu medaili odvezli. V žácích ve váhové kategorii do 50kg si statečně zabojoval Fišer Tomáš a k němu se hned přidal i Hak Ladislav ve váhové kategorii nad 50kg a oba si zaslouženě došli pro stříbrnou medaili.

Teď už nás čekají poslední závody, a to 18. června 2016 v Týnci nad Sázavou v tělocvičně ZŠ Komenského, které pořádá náš oddíl Škola TKD Hwa-Rang.

Závěrem bych ráda poděkovala všem našim závodníkům za předvedený výkon a jejich rodičům, za úžasnou podporu.

Autor: Vomáčková Věra - trenérka

autor: Jarda 
zpět na seznam aktualit
Přihlášení
Přihlašovací jméno:
Heslo:

Registrace

Potíže?

Zapomenuté heslo?


Taekwon-do ITF  ·  Hwa-Rang  ·  Praha  ·  Týnec nad Sázavou