Hwa-Rang International Takwon-do Federation
ENGLISH VERSION (anglická verze stránek) Dnes je sobota, 27. dubna 2024
nepřihlášený uživatel — registrace
MENU
WEB
Poslední aktualizace:
07. 09. 2022   10:46

Taekwon-do ITF

 
  Informace pro rok 2015 04. 01. 2015  

Dobrý den,

níže uvádíme několik informací pro rok 2015.

- Prosíme o sledování webových stránek Školy TKD Hwa-Rang (hwarang.taekwondo.cz). Budeme vás v nich v průběhu ledna informovat o jarním a letním soustředění ve Zbraslavicích. Dále o zkouškách a soutěžích ČST ITF a pro členy Střediska talentované mládeže (STM) informace o soustředěních a soutěžích STM.

- První týden v únoru povezeme na sekretariát ČST ITF peníze za členy našeho oddílu na uhrazení 300,-Kč členského poplatku (známky) ČST ITF. Peníze budeme vybírat na trénincích a to nejpozději do čtvrtka 29.1.2015. Prosíme, abyste příslušnou částku přinesli nebo poslali po vašich dětech. Děkujeme. Kdo přinese peníze na známku po 29.1.2015, bude ho bohužel stát známka 400,-Kč.

- Dne 12.2.2015 pořádá Škola TKD Hwa-Rang zkoušky na technický stupeň kup. Zkoušky proběhnou ve velké tělocvičně v Týnci nad Sázavou od 16.20hod. Na zkoušky budeme děti vybírat. Na zkoušky máme pozvaného velmistra Hwang Ho Yong (9.dan). Ti, kteří zatím nemají žádný technický stupeň (žádný pásek) a budou-li vybráni, musí mít na zkoušky cvičební úbor určený pro Taekwon-Do (dobok). Jeho koupi můžeme zajistit, ale je potřeba ho včas objednat. Cenu doboku vám sdělíme na tréninku.

- Poslední víkend před zkouškami se pokusíme zajistit velkou tělocvičnu v Týnci nad Sázavou. Asi hodinový trénink zaměříme na zopakování sestav a řízených soubojů určených ke zkouškám.Čas a den upřesníme.

- Od ledna budeme na trénincích prezentovat trička, mikiny a teplákové soupravy s logem našeho oddílu. Zájemci si budou moci na tréninku věci vyzkoušet a objednat.

- Rádi bychom navrátit doboky do tělocvičny. Děti se naučili chodit do tělocvičny v teplácích, jen s páskem. Každý sport a zvláště bojové sporty a umění mají své oblečení, které je odlišuje od ostatních. Tím, že nosí dobok, reprezentují naše bojové umění. Proto prosíme rodiče, aby podpořili toto naše úsilí a stejně jako hlavní trenéři Školy TKD Hwa-Rang, cvičili naši členi na tréninku v doboku. V letních měsících je možné vrchní díl doboku vyměnit za lehčí tričko k dobokovým kalhotám s páskem. Ale to vždy upřesní trenér.

Moc děkujeme za spolupráci a přejeme všem vše nejlepší do roku 2015.

Jaroslav a Věra Vomáčkovi (trenéři školy HWA-RANG)

autor: Jarda 
zpět na seznam aktualit
Přihlášení
Přihlašovací jméno:
Heslo:

Registrace

Potíže?

Zapomenuté heslo?


Taekwon-do ITF  ·  Hwa-Rang  ·  Praha  ·  Týnec nad Sázavou